Contact

  • Twitter: @choose_chinese
  • E-mail: info@choosechinese.com
  • Facebook: facebook.com/choosechinese
  • Pinterest: pinterest.com/choosechinese

NewsletterDealExtreme vergelijken

Over DealExtreme, oftewel DX

DealExtreme is opgericht in 2005 en daarmee één van de oudste Chinese Webshops. Het is een echte retail webshop (en dus geen marktplaats) met een enorm assortiment en ruim 400 leveranciers. Een leuk onderdeel van de webshop is het 0,99 USD hoekje. Alles in deze sectie kost u slechts 99 centen. En ongelooflijk genoeg is dat vaak ook nog inclusief verzending...

DealExtreme heeft naar eigen zeggen inmiddels een klantenbestand met 1 miljoen klanten.


DealExtreme assortiment 

In de Chinese webshop van DealExtreme vindt u inmiddels 160.000 verschillende producten, over 4000 verschillende product categorien en dagelijks voegt DX 150 nieuwe producten toe.


Garanties van DealExtreme

Naar eigen zeggen heeft DX de beste garanties vergeleken met andere Chinese webshops. All items zijn gedekt door een 'defect on arrival' clausule van 5 dagen. En afhankelijk per product een garantie die oploopt tot 150 dagen. In de praktijk is dat natuurlijk nog steeds niet veel en de meeste mensen zullen er niet voor kiezen om hun artikel terug te sturen naar China voor een garantieclaim. Maar hoe dan ook: Het is meer dan andere Chinese webshops bieden! Voor de  artikelen waarvan u zekerheid wilt met betrekking tot garantie, kunt u beter bij een webshop binnen de Europese unie kopen. Daar heeft u als consument in de meeste gevallen namelijk recht op 2 jaar garantie.

Gratis verzending

DealExtreme verscheept alle producten gratis. Dus ook de producten die u koopt in de 99 ct koopjeshoek!

DX heeft zelf drie internationale magazijnen, van waaruit er momenteel uitgeleverd wordt aan 30 landen (inclusief Nederland en Belgie). Doordat er dus deels vanuit deze magazijnen kan worden geleverd ipv vanuit China is de levertijd veelal minder dan een week.


Betalen op DealExtreme

De meeste credit cards worden geaccepteerd en uiteraard wordt Paypal ook geaccepteerd. Lokale betaalopties worden er niet geboden. 


ChooseChinese

Ons doel is om de beste deals te vergelijken. We vergelijken prijzen, kwaliteit, en verzendopties van alle grote Chinese webshops. Ken je een website die wij niet vergelijken?, neem contact op.

Deel Choose Chinese

 

Volgen


AliExpressSammyDress - MiniInTheBox - TinyDeal - DealExtremeDH GatePriceAngels

Partnerprogramma - Contact - Over ons - Vacatures


Copyright © 2011 - 2014 ChooseChinese.com All rights reserved.