Contact

  • Twitter: @choose_chinese
  • E-mail: info@choosechinese.com
  • Facebook: facebook.com/choosechinese
  • Pinterest: pinterest.com/choosechinese

Newsletter



DHgate vergelijken

Over DHgate

DHgate is één van de bekendere Chinese marktplaatsen die zich voornamelijk op grensoverschrijdende handel richt. En dan natuurlijk met name vanuit China naar de United States en Europa. Via het platform van DHgate koopt u direct bij de fabriek en daardoor tegen relatief scherpe prijzen.

DHgate is opgericht door Diane Wang. Haar visie was een marktplaats waar Westerse consumenten zonder tussenkomst van importeurs of andere tussenhandel direct kan afnemen bij de Chinese verkoper.

De naam DHgate is geinspireerd op de naam van de Chinese stad Dunhuang (DH), een belangrijke tussenstop op de antieke Zijderoute. Deze zijderoute was feitelijk de eerste poort (oftwel ‘gateway’) tussen Oost en West. Vandaar de naam ‘DHgate’.

Bestellen op DHgate

1.Om een artikel te kopen op DHgate gaat een koper eerst via de categorien op zoek naar het gewenst artikel. Vervolgens is het mogelijk om de beoordelingen van dat artikel door te nemen en te bekijken hoe andere kopers deze verkoper beoordelen. Wanneer het artikel interessant lijkt, is het nog mogelijk om contact te leggen met de verkoper alvorens het product in de winkelwagen wordt geplaatst. 2.Vervolgens betaalt u, maar DHgate houdt deze betaling vast totdat u heeft aangegeven dat de producten zijn ontvangen en goed bevonden. Pas dan wordt de verkoper betaald. 3.Wanneer de betaling is bevestigd ontvangt u een track&trace code om het pakket mee te volgen. 4. U ontvangt uw bestelling en beoordeelt het ontvangen product en checkt het bestelde aantal. 5. Als koper kunt u nu op DHgate aangeven dat alles akkoord is bevonden (of niet) en u beoordeelt de verkoper. Wanneer alles naar tevredenheid is verlopen geeft DHgate de betaling vrij aan de verkoper..

Betalen op DHgate

In tegenstelling tot veel andere Chinese marktplaatsen heeft DHgate een prima aanbod van lokale betaalmethodes. Zo is er voor Nederlandse klanten zelfs iDeal geinstalleerd! Belgische klanten kunnen gebruik maken van mrCash/Bancontact. Daarnaast zijn credit card betaling en Paypal uiteraard aangeboden als betalingsmethode.


ChooseChinese

Ons doel is om de beste deals te vergelijken. We vergelijken prijzen, kwaliteit, en verzendopties van alle grote Chinese webshops. Ken je een website die wij niet vergelijken?, neem contact op.

Deel Choose Chinese

 

Volgen


AliExpressSammyDress - MiniInTheBox - TinyDeal - DealExtremeDH GatePriceAngels

Partnerprogramma - Contact - Over ons - Vacatures


Copyright © 2011 - 2014 ChooseChinese.com All rights reserved.