Contact

  • Twitter: @choose_chinese
  • E-mail: info@choosechinese.com
  • Facebook: facebook.com/choosechinese
  • Pinterest: pinterest.com/choosechinese

NewsletterMiniInTheBox vergelijken

 

Over MiniInTheBox

MiniInTheBox.com is een Chinese webshop waar u duizenden producten vindt voor groothandelsprijzen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit elektronica, maatkleding en sportbenodigdheden. In tegenstelling tot veel andere Chinese webshops, zoals ALiExpress en TinyDeal, is MiniInTheBox vrij aardig beschikbaar in het Nederlands. Er schijnen ook Nederlanders te werken.

MiniInTheBox.com is opgericht in 2007 en sindsdien een wereldwijde aanbieder van consumentengoederen. 

Naar eigen zeggen koopt MiniInTheBox rechtstreeks in bij een netwerk van Chinese groothandelfabrikanten, zodat ze de kosten laag kunnen houden en toch de hoogste normen kunnen handhaven. 

De naam 'MiniInTheBox'

De naam MiniInTheBox zal misschien wat wenkbrauwen omhoog doen gaan, dus hierbij een toelichting op de naamgeving: Iedereen kent de Jack-in-the-Box (het duveltje uit een doosje) wel. Dit populaire kinderspeeltje speelt een melodie af als hij wordt aangeslingerd en eindigt met een leuke verrassing. Op dezelfde manier hoopt MiniInTheBox een verrassing te zijn voor klanten: Door verwachtingen niet te matchen maar te overtreffen. Dat belooft wat!

Betalen op MiniInTheBox

In tegenstelling tot de meeste Chinese webshops is het mogelijk om met iDeal te betalen. Dat zegt natuurlijk wel wat. Blijkbaar is Nederland een serieuze markt voor MiniInTheBox. Wij raden u echter toch aan om te betalen met credit card of Paypal: Mocht er dan iets misgaan (u krijgt niets toegestuurd of een kapot product) dan kunt u de betaling altijd nog aanvechten of terugdraaien. Bovendien zijn uw aankopen met een credit card verzekerd. 


ChooseChinese

Ons doel is om de beste deals te vergelijken. We vergelijken prijzen, kwaliteit, en verzendopties van alle grote Chinese webshops. Ken je een website die wij niet vergelijken?, neem contact op.

Deel Choose Chinese

 

Volgen


AliExpressSammyDress - MiniInTheBox - TinyDeal - DealExtremeDH GatePriceAngels

Partnerprogramma - Contact - Over ons - Vacatures


Copyright © 2011 - 2014 ChooseChinese.com All rights reserved.