Contact

  • Twitter: @choose_chinese
  • E-mail: info@choosechinese.com
  • Facebook: facebook.com/choosechinese
  • Pinterest: pinterest.com/choosechinese

NewsletterSammyDress vergelijken

Over SammyDress


Sammydress is een Chinese webshop van het bedrijf Rose Wholesale dat zich volledig richt op kleding. Ze hebben een groot assortiment met tienduizenden verschillende kledingstukken. En net als op andere Chinese webshops tegen bijzonder lage prijzen!

De meeste kleding is voor vrouwen, maar ook voor mannen is er een groot assortiment. En zoals vaak is het enorme aanbod ook wel een valkuil, want niemand bekijkt alle items en het filteren van de kleding werkt niet altijd zoals het moet. Dit is iets dat wij op ChooseChinese beter onder de knie hebben. Bekijk het assortiment dus bij ons en koop bij SammyDress!

Het assortiment bestaat veelal uit kleding van onbekende Chinese merken en in een aantal gevallen lijkt het erg op een bekend Westers merk. Pas hier wel mee op.

Het is wel ontzettend leuk om eens door het assortiment te gaan en u te laten verrassen door de soms vreemde kledingstukken en waanzinnige koopjes die vaak ook nog eens gratis worden geleverd.

Bestellen op SammyDress


Bestellen werkt zoals het moet op een zeer eenvoudige manier, waar u dankzij shops als Wehkamp bekend mee zult zijn. Via de algemene zoekfunctie gaat u op zoek naar het gewenste artikel, of u navigeert via het menu. Op de product pagina kunt vervolgens Kleur, Hoeveelheid en Maat selecteren. En met name die laatste is tricky!

Zelf heb ik meerdere keren kleding besteld in China en ik kan uit ervaring spreken als ik zeg dat het goed is om de maten vooraf exact na te meten en eventueel nog op te vragen bij SammyDress. Met name de lengte van mouwen wil nog wel eens een aandachtspunt zijn. De omschrijvingen zijn wat dat betreft gelukkig vaak goed en duidelijk en voorzien van duidelijke maatstellingen en maattabellen in centimeters.

SammyDress verzendt verder relatief snel en wereldwijd en niet onbelangrijk: veel producten worden gratis verzonden (niet allemaal, maar per product wordt dit duidelijk aangegeven). De goedkoopste verzendwijze is China Post, waar eigenlijk alle Chinese Webshops op terugvallen voor de standaard leveringen.

Voordelen van SammyDress


Het grote voordeel van SammyDress is dat u direct fabriek-af koopt en dus een heel netwerk van inkopers, importeurs en lokale retail omzeilt. En als u bedenkt dat er op kleding veelal forse marges zitten, dan weet u dat u koopjes kunt scoren op SammyDress. Verder is SammyDress erg scherp op haar service niveau en worden klachten veelal snel en netjes afgewikkeld.

Betalen op SammyDress


SammyDress biedt helaas maar een beperkt aantal betaal opties aan. De meest gebruikte zou Paypal zijn en ook credit card betalingen verlopen via Paypal. Verder is het mogelijk om geld over te boeken, maar dit is zeker niet de voordeligste betaalmethode en Western Union kan ook.


ChooseChinese

Ons doel is om de beste deals te vergelijken. We vergelijken prijzen, kwaliteit, en verzendopties van alle grote Chinese webshops. Ken je een website die wij niet vergelijken?, neem contact op.

Deel Choose Chinese

 

Volgen


AliExpressSammyDress - MiniInTheBox - TinyDeal - DealExtremeDH GatePriceAngels

Partnerprogramma - Contact - Over ons - Vacatures


Copyright © 2011 - 2014 ChooseChinese.com All rights reserved.