Contact

  • Twitter: @choose_chinese
  • E-mail: info@choosechinese.com
  • Facebook: facebook.com/choosechinese
  • Pinterest: pinterest.com/choosechinese

NewsletterOver ChooseChinese

ChooseChinese is het initiatief van CAN0ME BV in reactie op de snelle groei van de Chinese Webshops in onze omgeving. Veel mensen zijn zeer geïnteresseerd in het aanbod van deze webshops met obscure namen zoals TinyDeal en SammyDress, maar nog steeds terughoudend om daadwerkelijk te kopen. ChooseChinese is een hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in het aanbod en de voorwaarden van de Chinese Webshops. Wij helpen u de beste deal tegen de beste voorwaarden te selecteren. U wilt worden beschermd als een koper? Selecteren onze filter 'kopersbescherming'. U wilt een snelle levering? Selecteer onze filter op levertijd. Of maak gebruik van onze prijs filter om een ‚Äč‚Äčkleine goedkope aankoop te doen voordat je iets koopt de dure item dat u echt wilt, zodat u bekend bent met de bestel- en leveringsproces bent.

CAN0ME is opgericht door Ben Koppenens en Sander Scholten. Beiden woonachtig in Nederland en beide hebben een uitgebreide ervaring in online bussiness. Ben heeft de technische vaardigheden en Sander beheerst de online marketing en sales kant. ChooseChinese is hun project waar innovatie de belangen van de markt ontmoet.

Missie


Met ChooseChinese biedt CAN0ME een zoekmachine waarmee u relevante zoekresultaten kunt vergelijken over verschillende Chinese shopping platforms zodat u de beste deal tegen de beste voorwaarden kunt selecteren.

 


ChooseChinese

Ons doel is om de beste deals te vergelijken. We vergelijken prijzen, kwaliteit, en verzendopties van alle grote Chinese webshops. Ken je een website die wij niet vergelijken?, neem contact op.

Deel Choose Chinese

 

Volgen


AliExpressSammyDress - MiniInTheBox - TinyDeal - DealExtremeDH GatePriceAngels

Partnerprogramma - Contact - Over ons - Vacatures


Copyright © 2011 - 2014 ChooseChinese.com All rights reserved.