Contact

  • Twitter: @choose_chinese
  • E-mail: info@choosechinese.com
  • Facebook: facebook.com/choosechinese
  • Pinterest: pinterest.com/choosechinese

NewsletterBetaalmethoden op Chinese webshops

Voor veel online shopper is er een probleem met het verstrekken van Credit Card gegevens, met name over winkelen websites die u niet meteen vertrouwen. Maak je geen zorgen; Er zijn vele manieren om uw geld en identiteit te beschermen tegen diefstal. Wat zijn de opties die je hebt:

Gebruik pre-paid dienst

De meeste credit card bedrijven hebben pre-paid optie, waar AU een pre-paid kaart online kan kopen. U rekent de kaart voor het maximale bedrag dat u wilt besteden. Naast deze pre-paid kaarten kun je ook een regelmatige Paypal-account gebruiken als een pre-paid optie; je kon men opent speciaal voor het doel van het kopen van online, en zet alleen het geld op u wilt besteden.

Met Credit Card

Eigenlijk, credit-card bedrijven hebben een verzekering voor u, wanneer u online winkelen. Als de winkel is genoteerd aan Kies Chinees, het is een grote webshop waar duizenden mensen eerder hebben besteld. Hun payment service provider heeft veiligheidsnormen zo hoog als uw lokale winkels. En bovendien, de meeste fraude wordt gedekt door uw creditcardmaatschappij (kijk dan op de details met uw eigen creditcardmaatschappij).

Lees de beoordelingen

Als je nog twijfelt kopen online, google voor reviews en ze te lezen

1US $ Test aankoop

Als je een nieuwe webshop je ontdekt, dan kunt u altijd de winkel te testen door het bestellen van een zeer goedkope gadget. Zie onze 2US $ -gadget sectie voor inspiratie.


ChooseChinese

Ons doel is om de beste deals te vergelijken. We vergelijken prijzen, kwaliteit, en verzendopties van alle grote Chinese webshops. Ken je een website die wij niet vergelijken?, neem contact op.

Deel Choose Chinese

 

Volgen


AliExpressSammyDress - MiniInTheBox - TinyDeal - DealExtremeDH GatePriceAngels

Partnerprogramma - Contact - Over ons - Vacatures


Copyright © 2011 - 2014 ChooseChinese.com All rights reserved.